CarDelMar.com/nl
Selecteer een pagina

Na vijf bezoeken aan Ibiza kan ik volmondig zeggen dat ik verliefd ben op dit mooie eiland. Ik voel me er thuis. Je hebt op Ibiza echt een auto nodig. Het is in ieder geval zonde om er geen te hebben! Zorg dat je een stevige bak huurt, omdat er veel ruige zandwegen zijn op het eiland.

What to do:

1. Ga roadtrippen zonder plan en zoek afgelegen rustige baaitjes en verborgen restaurants.

2. Rijd naar het levendige zuiden voor één van mijn lievelingsstranden: Cala Jondal. Relax op een zacht bed bij Tropicana, mijn favoriete strandtent, bestel een Coco Loco, neem een deep tissue massage bij George achterin en ga daarna aan de verrukkelijke paëlla & cava sangria, de beste op het eiland, van Yemanja verderop.

3. Ga lunchen of dineren bij restaurant Cala Bonita, gelegen in een prachtige baai. Het is zeker niet de goedkoopste plek, maar het eten & de cocktails zijn het helemaal waard! Zalig!

4. Rijd naar een mooi uitzichtpunt om magisch Es Vedra te bewonderen. Er zijn vele verhalen en legendes over deze magnetische rotsformatie…

5. Bezoek de leuke markten! Mijn favorieten zijn de avondmarkt van Las Dalias en de zondagmarkt in San Juan! Ik koop altijd meer dan gepland…

PS: drink niet als je moet rijden natuurlijk…
Voor meer tips en een lijst met mijn favoriete restaurants in Ibiza, ga je naar www.littlewanderbook.com!