Car Rentals print logo
Car Rentals print logo
person_add face menu

CarDelMar huurauto's - Wereldwijd · Makkelijk · Goedkoop

Huurauto vinden

Huurauto vinden

De lokale verhuurpartner kan extra kosten in rekening brengen als de bestuurder jonger dan 30 of ouder dan 65 jaar is. Controleer de Voorwaarden & Bepalingen van de lokale verhuurpartner.
Wij werken met meer dan 900 autoverhuur bedrijven wereldwijd

Veiligheidswaarborg

De website van CarDelMar is met een 256 Bit codering van Let's Encrypt beveiligd.

Uw voordelen

  • Lage prijzen
  • Gratis annulering
  • Restitutie van eigen risico
  • Geen creditcardtoeslagen
  • Ruime keuze aan auto's en locaties

Nieuwsbrief

Abonneer u nu op de nieuwsbrief en profiteer meteen van 5% korting

Privacybeleid

Goedkope autohuur bij CarDelMar

Goedkoop een auto huren voor uw vakantie? Maak dan bij ons het huurauto prijsvergelijk en kies wereldwijd uit auto’s van verschillende bekende autoverhuurders!

Of u nu een goedkope autohuur in Nice zoekt of goedkoop een huurauto in Portugal boeken wilt, bij CarDelMar bent u altijd verzekerd van een scherpe aanbieding. Wij hebben voor u een zeer groot aanbod aan voertuigcategorieën, van mini en compact tot zeer luxueus! Daarbij zijn onze prijzen inclusief ongelimiteerde kilometers en geniet u altijd van de beste service. Boek uw huurauto vanaf de luchthaven en begin op ontspannen wijze aan uw vakantie. Als u vragen heeft betreffende uw autohuur, dan staat onze klantenservice u graag te woord.

Verken bijvoorbeeld ook Spanje: reis langs de kust van de Middellandse Zee met een autohuur in Malaga, bezoek Alicante en eindig uw reis in Barcelona. CarDelMar heeft niet alleen huurauto’s in Europa maar ook ver daarbuiten, denk bijvoorbeeld eens aan landen zoals de USA. Ook mooi is een autohuur in Australië of in Zuid-Afrika? Vooral in deze landen is het verstanding een voertuig te boeken met airconditioning of natuurlijk een aangename cabrio. Met ons ervaart u het ultieme vakantiegevoel!

Het CarDelMar-Team wenst u een fijne vakantie toe!

*De hier getoonde prijzen zijn de beste dagprijzen bij een huurduur van 7 dagen. Prijs onder voorbehoud.

Alle bestemmingen

Alle autoverhuur